Brasovul este orasul pe care macar o data in viata trebuie sa-l vizitezi. Orasul situat la inaltime are un farmec aparte, si la fel ca mai toate orasele tarii este incarcat de istorie.

Cine nu a auzit de Biserica Neagra, vestita Piata a Sfatului, Muzeul de Etnografie, Strada Sforii si multe alte obiective turistice? Orasul si imprejurimile sale constituie o excelenta destinatie de vacanta si este aleasa in fiecare de an de mii de turisti romani si nu numai. Pentru a explora farmecul Brasovului iti trebuie cateva zile in care sa ai timp sa strabati strazile istorice, sa faci o plimbare in Piata Sfatului, sa vizitezi muzeele.

Brasov statiune montana ideala pentru vacanta

Zona montana deosebita, aerul incarcat de istorie, statiunile turistice din apropiere fac ca potentialul turistic al zonei sa fie deosebit. Progresul din domeniul imobiliar si cel al constructiilor si-au pus amprenta si in aceasta zona, ducand la aparitia multor hoteluri, vile, pensiuni, care ofera spatii de cazare la diferite standarde.

Oferta pe acest segment acopera toate cerintele si se adreseaza tuturor categoriilor de turisti in functie de pretentiile si buzunarul fiecaruia. In mod deosebit, sectorul cazare pensiuni Brasov a cunoscut un avant deosebit in ultimul timp, prin prisma faptului ca in marea majoritatea a cazurilor turistii opteaza pentru acest tip de cazare. Acest lucru se datoreaza faptului ca aici preturile sunt mult mai bune decat la hotelurile din aceeasi categorie de calitate, in plus se intalnesc multiple alte facilitati. Exista posibilitatea de a inchiria intreaga pensiune pentru grupuri mai mari.

Cazare ieftina la pensiuni in Brasov de la 70 ron

In ceea ce priveste preturile, acestea difera in functie de clasificarea pensiunii, de localizarea acesteia ori de perioada sejurului, astfel incat puteti gasi locuri de cazare la preturi incepand cu 70 RON si ajungand pana la 200 RON pentru o noapte de cazare. Raportul calitate-pret este foarte bun si este cel corect, satisfactia dumneavoastra fiind garantata. Multi proprietari de pensiuni acorda reduceri importante in cazul grupurilor de turisti care aleg sa inchirieze pensiunea in intregime. Pe site-ul nostru gasiti o multitudine de oferte de cazare pensiuni Brasov, adaugate atat de agentii de turism cat si de proprietarii de pensiuni.

Astfel, dumneavoastra aveti posibilitatea compararii ofertelor si alegerea celei care vi se potriveste cel mai bine. In acelasi timp, aveti posibilitatea exprimarii opiniei dumneavoastra vis a vis de vacanta pe care ati petrecut-o in locatia aleasa. Pe site-ul nostru sunt adaugate zilnic oferte de sejururi pe sectiunea cazare pensiuni Brasov. Accesand aceasta sectiune veti avea parte de cea mai frumoasa vacanta de pana acum, la cel mai bun pret.